2007. július 2., hétfő

A hősziges már bent van! - Insulating pieces have been put in!











Először a 95 db hőszigetelt világító panelt építették be. Az ablakok mögött irodák lesznek. Az ablakfelületek közül egyedül ezek a kisméretű nyílászárók lesznek valóban nyithatóak. Emiatt a LED-sor csak a zsanér oldalára kerülhetett. Egy jól látható, de elegáns, flexibilis szerkezetben rejtették el a VILATI emberei az elektromos vezetéket.
A LED-sor és a szoknyás kialakítás miatt az egyik oldalon túl szélessé vált az a sötét sáv, ami a hőszigetelés szerkezetét( aluprofil, ragasztócsík, sziloplaszt) fedi, az ablakkeret ezt már nem tudta teljesen eltakarni. Szerencsére, nem túl zavaró a látvány.
*
First, the 95 pieces of insulating light-panels were built in. There will be offices behind these windows. Only these small windows will be really openable on the facade. Because of this, LEDs must have been put on the hinge side. Workmen of VILATI hid the electric cable in a visible but elegant, flexible structure.
Because of LED panel and "skirty" insulating, the dark strake that means the structure of insulating (aluminium profile, adhesive tape, silicone glue) has become too wide on one side, window frame cannot cover it totally. Fortunately, this view is not too disturbing.

Nincsenek megjegyzések: